Ana içeriğe atla

Haberler

Enstitümüz Felsefe ve Din Bilimleri ile Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalları Lisansüstü Programlarına Öğrenci Kabul Sınavlarını Tamamladı

Hacı Bayram Veli İslami Araştırmalar Enstitüsü, Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı ile Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına öğrenci kabul etmek amacıyla 2-3-5 Temmuz 2018 tarihlerinde sınav yapmıştır. Bu sınavlar esnasında skype uygulaması da kullanılmak suretiyle aday öğrenciler değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Sınav sonuçları 10 Temmuz 2018 günü Enstitü sayfamızdan duyurulmuştur. Başarılı öğrencilerin, duyuruda istenen belgelerle 16 Temmuz 2018 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitümüze kayıt yaptırmaları gerekmektedir.